BEST logo

Seminari

Zaboravi dosadna predavanja i spavanje na satu! Ovi seminari su sve samo ne dosadni, a jedini način da to provjeriš je da se prijaviš na jedan od njih. Svake se godine preko 7000 studenata iz raznih dijelova Europe prijavljuje na BEST-ove seminare. Zanima te kako se prijaviti na seminar? Ovdje možeš naći sve informacije koje te zanimaju.

BEST-ovi seminari se održavaju u četiri godišnja doba – jesen, zima, proljeće i ljeto, te se zbog toga cjelokupni program naziva Vivaldi. Namijenjeni su studentima tehničkih i tehnoloških fakulteta te traju jedan do dva tjedna. Na njima sudjeluju studenti s 94 sveučilišta diljem Europe. Predavanja drže sveučilišni profesori i zbog toga na većini seminara možeš dobiti i ECTS bodove. No, ne strahujte, predavanju su iznimno zanimljiva i najčešće ne prelaze 30 radnih sati.

Osim seminara (BEST courses), nudimo i inženjerska natjecanja (BEST engineering competition) te događanja s edukacijskom tematikom (BEST events on Education).

Svaki seminar ima drugu tematiku, te možeš izabrati ono što te najviše zanima. Dodatna je prednost ta što možeš birati koji seminar ćeš pohađati ovisno o najdražem godišnjem dobu!

Osim što možeš upotpuniti svoje znanje iz područja koja te zanimaju, imaš priliku upoznati grad u kojem se održava seminar. Tako možeš posjetiti mnoge europske metropole i pritom se dobro zabaviti. Tijekom dana, osim predavanja, organizatori pripremaju razne aktivnosti koje mogu uključivati izlete, razgledavanje grada ili igre, a navečer se pripremi na lude provode po gradu. Čeka te nezaboravno iskustvo upoznavanja, novih prijateljstava, tonu zabave i ludih partija.

Organizatori seminara ti osiguravaju smještaj i hranu. Cijena seminara zavisi od seminara do seminara, a za hrvatske studente iznosi najviše 15 €. Ova cijena se odnosi na BEST learning events s popisa seminara, a ne i na BEST leisure events. Svaki seminar prima 24 participanta, a prijavljuješ se tako da pošalješ motivacijsko pismo. Upute za pisanje motivacijskog pisma možeš naći na našoj stranici. Ako i dalje imaš pitanja, slobodno se javi mailom ili nas posjeti na našem redovnom sastanku na FER-u 19:45.

Prijavi se, budi dio najzabavnijeg seminara u životu!

Kako se uključiti u rad BEST-a Zagreb?

Dođi na jedan od naših redovnih sastanaka koji se održavaju četvrtkom u 20:00 u prostorijama FER-a. Mjesto okupljanja je ulaz FER-a.