BEST logo

Prijave za BEST zimske seminareSmatraš da je otići na skijanje više nije u modi? Želiš iskusiti nešto novo i nezaboravno. Otputovati, naučiti i zabaviti se? BEST seminari ti pružaju tu mogućnost! Ove zime imaš jedinstvenu priliku otići na jedan od 7 seminara!


U samo nekoliko jednostavnih koraka, učini ovo ljeto najzabavnijim do sada!

1) Napravite korisnički račun na best.eu.org
2) Odaberite lokaciju (možete prijaviti do tri seminara) i pritisnite Apply!
3) Napišite motivacijsko pismo (kratko i neformalno - čitat će ga vaše kolege studenti, pokušajte se istaknuti i nasmijati ih!)
4) Pošaljite mail na: acovic39@gmail.com sa svojim imenom i prezimenom, brojem iksice, fakultetom, smjerom i godinom studija. Tako ćemo utvrditi da ste studenti i vaši će se računi validirati te će vaša prijava postati valjana.

Kraj prijava je 9.10. u 23h, a sve što trebaš za prijavu je napisati motivacijsko pismo i odgovoriti na tri pitanja. Više informacija možeš naći na stranici BEST Zagreb facebook ili WEB - O seminarima. Ako imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javi se na: acovic39@gmail.com .

Kako se uključiti u rad BEST-a Zagreb?

Dođi na jedan od naših redovnih sastanaka koji se održavaju četvrtkom u 20:00 u prostorijama FER-a. Mjesto okupljanja je ulaz FER-a.